detector.media
01.10.2014 20:48
Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Безсмертник» за сценарієм Гнєдаш
Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Безсмертник» за сценарієм Гнєдаш

Сьогодні, 1 жовтня, канал «Україна» розпочав зйомки нової багатосерійної авантюрної мелодрами «Безсмертник». Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

У центрі сюжету нової мелодрами  - історія життя дівчини Наді, хіміка за освітою, що мріє створювати нові косметичні засоби. Саме її робота допомагає зустрітися зі своєю долею - хлопцем Ігорем, в якого вона закохана була ще зі студентських років.

 

Серіал стане сьомим продуктом власного виробництва телеканалу «Україна», що знімається за сценарієм Тетяни Гнєдаш, перші шість - мелодрами «Маруся», «Катіна Любов», «Поцілунок!», «Джамайка», «Сашка», «Дворняжка Ляля».

 

Головні ролі в серіалі виконують Марина Дьяконенко (Надя) і Валентин Томусяк (Ігор). Також в картині знімуться Тала Калатай (ведуча програми «Ранок з Україною»), Олексій Вертинський та Римма Зюбіна.  Режисер картини - Дмитро Гольдман, який раніше знімав для телеканалу «Україна» серіали «Дворняжка Ляля» і «Катіна Любов».

 

«Історія головної героїні - це всього лише одна з тисячі інших історій, які існують в реальному житті. І я хочу, щоб ті дівчата і жінки, які подивляться цю картину, спробували переосмислити своє становище і своє життя. адже безвихідних ситуацій не буває - потрібно лише тільки захотіти знайти вихід. Героїня, подібно до квітки безсмертника, пробивається крізь каміння позбавлень і душевної черствості. Вона домагається справедливості, пройшовши через неймовірні випробування, найскладніше з яких - не втратити віру в людей», - сказала Тетяна Гнєдаш, головний автор сценарію.

 

Зйомки серіалу проходять в Києві і триватимуть до березня наступного року. Прем'єра авантюрної мелодрами «Безсмертник» запланований на весняний сезон 2015 року.

 

Нагадаємо, 6 травня канал «Україна» розпочав зйомки до 95-серійного серіалу про життя білявої циганки - «Дворняжка Ляля», сценарії для якої написала Тетяна Гнєдаш.

 

Наразі на телеканалі «Україна» продовжується показ трилогії теленовели під загальною назвою «Красуня Ляля». Перший сезон називався «Дворняжка Ляля» (30 серій),  другий сезон - «Красуня Ляля» (30 серій), третій сезон - «Ляля. Повернення» (35 серій).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY