detector.media
30.09.2014 13:00
Другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартує на «НЛО ТV» 4 жовтня
Другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартує на «НЛО ТV» 4 жовтня

4 жовтня о 22.50 на телеканалі «НЛО TV» відбудеться прем'єра другого сезону гумористичного проекту «Мамахохотала-шоу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Канал зазначає, що перший сезон шоу, що вийшов навесні, був успішним. «У другому сезоні "Мамахохотала-шоу" на глядача чекають нові рубрики, відео-ролики, інтерактивні та вокальні номери. Укадрі з'являться дійсно мами, які по-справжньому хихочуть. Жартувати будуть на тему всього - починаючи від політики і відсутності гарячої води, і закінчуючи вічною темою кохання і стосунків», - анонсує телеканал.

 

«Мамахохотала-шоу» виходитиме на каналі «НЛО TV» щосуботи о 22.50. Виробництвом шоу займається «Мамахохотала продакшн».

 

Нагадаємо,  «НЛО ТV» раніше повідомляв, що у другому сезоні шоу «Мамахохотала-шоу» будуть представлені виступи-стендапи молодих гумористів Романа Грищука, Олега Маслюка, Євгена Яновича, Ані Гресь, Євгена Новоселецького. Зараз канал анонсує виступи також Ірини Хоменко, Івана Мелашенка, Емзара Квіцінії, Юрія Громового та інших акторів студії.

 

Перший сезон стендап-шоу стартував на телеканалі успішно

 

Телеканал також повідомляє, що студія «Мамахохотала», за версією журналу Forbes, стала одним з 10 найперспективніших студентських стартапів в Україні. Для телеканалу «НЛО TV» студія випустила 24-серійний серіал «Як гартувався стайл», який стартував восени минулого року. В даний момент студія «Мамахохотала» працює над сценарієм другого сезону серіалу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у жовтні телеканал «НЛО TV» розпочне показ другого сезону стендап-шоу «Мамахохотала» та третього сезону ситкому «Онлайн».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY