detector.media
25.09.2014 12:48
Телеканал Княжицького «Еспресо TV» придбав цифровий канал «Голдберрі»
Телеканал Княжицького «Еспресо TV» придбав цифровий канал «Голдберрі»

ТОВ «Новини ТВ», яке має ліцензію на супутникове мовлення під логотипом «Еспресо TV», придбало ТОВ «Голдберрі», яке володіє ліцензією на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-3. Про це повідомила директор «Еспресо TV» Катерина Єрмолович на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

За її словами, зараз угода завершується. Суму угоди пані Єрмолович не розголошує. У коментарі «Детектор медіа» вона повідомила, що на базі «Голдберрі» буде розвиватися телеканал «Еспресо TV», і документи на переоформлення ліцензії вже подано до Нацради.

 

Пані Єрмолович нагадала членам Нацради, що власниками ТОВ «Новини ТВ» є Лариса Княжицька (дружина народного депутата Миколи Княжицького) і Вадим Денисенко (головний редактор «Еспресо TV»).

 

8 вересня у компанії «Голдберрі» змінився директор - ним стала Катерина Єрмолович, далі почався процес зміни редакційної ради, повідомила в Нацраді представник каналу «Еспресо TV», юрист компанії Jurimex Катерина Неманіхіна. Вона ж представляла на засіданні Нацради ТОВ «Корона санрайс» (цифровий телеканал «Вінтаж-ТВ»). Однак пані Єрмолович і пані Неманіхіна заявили, що це не є свідченням того, що в компаній один власник. «Це абсолютно дві різні компанії. Юрист є фахівцем у медіаправі і представляє різні компанії», - сказали вони.

 

Пані Єрмолович підтвердила, що компанія «Голдберрі» має борги перед оператором і провайдером цифрових мультиплексів ТОВ «Зеонбуд». «Це питання буде вирішено найближчим часом», - сказала вона. На запитання членів Нацради, чи збирається компанія сплатити борги, пані Єрмолович відповіла: «Думаю, у нас не буде іншого виходу», на що член Нацради Олег Черниш сказав, що «є інші варіанти».

 

Детальніше читайте тут.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY