detector.media
22.09.2014 16:01
«Битва екстрасенсів-14» стартує на СТБ 5 жовтня
«Битва екстрасенсів-14» стартує на СТБ 5 жовтня

14-й сезон містичного реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» стартує на телеканалі СТБ 5 жовтня. Шоу виходитиме по неділях о 19.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Чотирнадцятий за ліком сезон буде насичений сенсаційними розслідуваннями. Екстрасенси спробують встановити причини однієї з найбільших катастроф ХХ століття - загибелі лайнера «Нахімов», розслідують гучне вбивство заслуженого артиста України, шукатимуть невинно ув'язнених у в'язниці суворого режиму і передбачать, що чекає Україну в осяжному майбутньому. У цьому сезоні ми перевіримо не лише екстрасенсорні здібності, а й людські якості наших учасників: відданість, вірність, дружелюбність, відповідальність», - говорить Юлія Федець, директор творчого об'єднання телеканалу СТБ.

 

У 14-му сезоні змагатися в «Битві екстрасенсів» приїхали учасники з Гваделупи, Австралії, Франції, Німеччини, Словенії, США. За повідомленням прес-служби, вперше на шоу будуть дві жінки-ясновидці, які працюють виключно в парі. Також у проекті бере участь сімейна пара циган із Санкт-Петербурга.

 

Містером Х 14-го сезону, чию долю розкриватимуть учасники, стане актриса Наталя Андрейченко.

 

Беззмінним ведучим і суддею шоу протягом 14 сезонів залишається Павло Костіцин. Судді проекту - Хаял Алекперов та Альона Курилова, переможці минулих сезонів шоу «Битва екстрасенсів», експерти проекту «Слідство ведуть екстрасенси».

 

 

Нагадаємо, «Битва екстрасенсів» - це українська адаптація британського формату Psychic Challenge. Учасники реаліті-шоу, які пройшли попередні випробування, намагаються довести телеглядачам свої надприродні здібності. За кожним випробуванням стежать експерти. Щотижня спостерігачі вирішують, хто з екстрасенсів краще за інших цього разу виявив здібності, а хто має залишити шоу.

 

Нагадаємо, що новий осінній сезон на СТБ стартував 23 серпня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY