detector.media
19.09.2014 13:44
Film.ua обіцяє повернути вкладені в зйомки фільму «Незламна» державні кошти
Film.ua обіцяє повернути вкладені в зйомки фільму «Незламна» державні кошти

Кінокомпанія Film.ua обіцяє повернути вкладені в стрічку «Незламна» (робоча назва «Битва за Севастополь») кошти з українського держбюджету. Про це розповів власник Film.ua Group Сергій Созановський під час лекції «Побудувати Голлівуд на Троєщині», що відбулася 17 вересня в рамках Kiev Media Week.

 

«У цьому фільмі ми поставили собі за мету повернути вкладені у виробництво державні кошти, - сказав Сергій Созановський. - Ми хочемо довести, що державна підтримка, про яку всі говорять, не є обов'язковою складовою (для кіновиробництва. - ТК)».

 

«Незламна» - психологічний байопік про відомого снайпера часів Другої світової війни Людмилу Павліченко. До речі, походить вона з Білої Церкви, де нині одна з вулиць носить її ім'я - як вулиця і в Севастополі, де довелося воювати снайперу.

 

Майору, Герою Радянського Союзу судилося знищити понад 300 нацистів, відвідати США, де вона познайомилася з дружиною президента Елеонорою Рузвельт. Саме Людмила Павліченко виголосила полум'яну промову в Конгресі США, за два місяці після якої було відкрито Другий фронт.

 

 Фільм заплановано як амбітний байопік із російськими зірками

 

Зйомки картини розпочалися у 2012-му й завершилися в середині червня цього року. Фільм відзначає амбітний задум, у якому масштабні зйомки поєднуються зі складним постпродакшном. Бюджет україно-російського фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30%- Росія).

 

Виробник - студія «Кінороб». Постпродакшном і дистрибуцією опікується Film.ua. У зйомках стрічки був також задіяний телеканал «Україна».

 

Режисер «Незламної» - Сергій Мокрицький, продюсером виступив Єгор Олесов. У головних ролях задіяні Юлія Пересільд («Край», «П'ять наречених», «Параджанов») та Євген Циганов («Діти Арбату», «Пітер FM», «Відлига»).

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY