detector.media
12.09.2014 07:07
«Зеонбуд» оскаржує попередження Нацради
«Зеонбуд» оскаржує попередження Нацради

Провайдер чотирьох загальнонаціональних цифрових мультиплексів «Зеонбуд» оскаржує рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про оголошення йому попередження. Про це на засіданні Нацради 11 вересня повідомив заступник голови Нацради Григорій Шверк.

 

За його словам, «Зеонбуд» звернувся до Адміністративного суду міста Києва з позовом проти Нацради про скасування санкції. «Суд поки не прийняв ніякого рішення. Засідання, яке було призначено на 10 вересня, було перенесено», - повідомив пан Шверк.

 

Нагадаємо, що 17 липня Нацрада зобов'язала «Зеонбуд» протягом місяця розкодувати сигнал цифрового ефірного телебачення і забезпечити виконання умов ліцензій телеканалів щодо розповсюдження програм у відкритому вигляді. Протягом місяця цього не відбулося. Відтак, 21 серпня Нацрада оголосила попередження «Зеонбуду» за невиконання рішення і дала два тижні на виправлення порушень (тобто розкодування).

 

10 вересня «Зеонбуд» частково виконав рішення Нацради - розкодував 16 телеканалів: НТН, Новий канал, СТБ, ТЕТ, Tonis, Перший національний, «Україна», «Мега», М1, К1, «Інтер», «1+1», ICTV, 5 канал, «2+2», БТБ. За інформацією члена Нацради Олега Черниша, 11 вересня «Зеонбуд» також відкрив доступ до телеканалу «Голдберрі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY