detector.media
01.09.2014 13:04
Сергій Дорофеєв і канал ZIK припинили співпрацю
Сергій Дорофеєв і канал ZIK припинили співпрацю

Із сьогоднішнього дня, 1 вересня, телеведучий і продюсер Сергій Дорофєєв і телеканал ZIK припинили співпрацю. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

Зі слів пана Добродомова, пан Дорофєєв, який із травня працював креативним продюсером каналу ZIK, отримав пропозицію з-за кордону.

 

«Попри контрактні зобов'язання, компанія вирішила не тримати Сергія, бо від таких пропозицій, яку він отримав, - направду не відмовляються. Ми щиро переговорили, і я побажав йому успіхів. Принагідно хотів ще раз подякувати Дорофеєву за пророблену роботу - він зумів підняти нам планку, нижче якої (дуже сподіваюся) ми вже не опустимося. Тим паче, що Сергій обіцяє допомагати нам і надалі - в якості дружнього консультанта щодо стратегічних напрямків у творчому розвитку», - повідомив Дмитро Добродомов.

 

У якості креативного продюсера ZIK Сергій Дорофеєв залучив до роботи на каналі команду потужних фахівців, розробив план переходу каналу на мовлення у загальнонаціональному форматі, здійснив перепрограмування сітки, запровадив нові стандарти у виробництві, налагодив систему роботи між службами, розповів пан Добродомов.

 

Зокрема, вслід за паном Дорофеєв на ZIK перейшли низка фахівців з телеканалу «Інтер»: Володимир Ніколаєц, який став головним режисером, Дмитро Чепурних, який став головним редактором, і Сергій Лук'янець, який став головним оператором. Крім того піар-директором ZIK стала журналіст Надія Тисячна, звукорежисером - Максим Нікітенко. Директором з виробництва була призначена Зоя Приходько, яка тривалий час працювала на «1+1».

 

Наразі Сергій Дорофеєв не доступний для коментарів, оскільки перебуває в літаку. Він попросив зателефонувати йому пізніше.

 

Нагадаємо, 16 травня Сергій Дорофеєв підписав контракт із телеканалом ZIK. Він зайняв посаду креативного продюсера. Планувалося також, що восени він міг стати ще й ведучим нової авторської програми на ZIK.

 

Сергій Дорофеєв тривало жив і працював у Мінську. У Білорусі останній телеефір провів під час президентських виборів у грудні 2010 року - ток-шоу «Вибір». Президент Білорусі Олександр Лукашенко виявився дуже незадоволеним цим ефіром. Сергій Дорофеєв фактично отримав заборону на професію в Білорусі.

 

У 2011 році Сергій Дорофеєв розпочав співпрацю з українським 5-м каналом. Був ведучим авторської програми «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» і ток-шоу «Час: підсумки дня». У листопаді 2012 року став переможцем національної премії «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

 

Із квітня 2013-го і до квітня 2014-го співпрацював із телеканалом «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY