detector.media
30.08.2014 12:30
Росія почала в інтернеті боротьбу проти каналу Ukraine Today – «1+1 медіа»
Росія почала в інтернеті боротьбу проти каналу Ukraine Today – «1+1 медіа»

Росія почала активно  створювати приводи для дискредитації міжнародного українського  каналу Ukraine Today, який стартував в ефірі 24 серпня. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

На Youtube і Facebook з'явились фейкові сторінки, брендовані логотипом каналу, з провокативним антиукраїнським змістом російською мовою. 

 

Канал уже звернувся в адміністрацію Youtube і Facebook з вимогою прибрати сторінки-клони.

 

Офіційними сторінками каналу Ukraine Today є наступні:  Youtube - https://www.youtube.com/user/UKRAINETODAYLive/featured; Facebook - https://www.facebook.com/uatodaytv?fref=ts; Twitter- https://twitter.com/uatodaytv.

 

«Ми розуміємо, що така увага до каналу, який стартував лише 24 серпня, з боку Росії означає, що ми рухаємось в правильному напрямку. Ми також розуміємо, що перемога Кремля в розв'язаній ним інформаційній війні проти України, на даний момент, є для них принципово важливою, і грошей та сил вони шкодувати не будуть. Для нас важливо, щоб світ мав змогу отримувати правдиву інформацію про те, що зараз відбувається в Україні і Східній Європі. Таку дії російських провокаторів лише підкреслюють, що правда на нашому боці», - заявила генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Нагадаємо, 24 серпня в український ефір вперше після тестового мовлення вийшов новий телеканал групи «1+1 медіа» Ukraine Today.

 

Як повідомляла «Тедекритика», старт англомовного телеканалу новин планувався у День 23-ої річниці Незалежності України. Команда Ukraine Today поставила собі за мету «стати надійним джерелом інформації та дзеркалом реальних подій, що відбуваються в Україні та навколо неї, для глядачів з усього світу».

 

Нині  телеканал буде доступний безкоштовно користувачам супутникового телебачення (Hotbird) та інтернету. У тестовому режимі Ukraine Today почав мовити 11 серпня.

 

Окрім Ukraine Today, до складу «1+1 медіа» входить канал іномовлення «1+1 International», який є міжнародною версією каналу «1+1». Також «1+1 медіа» володіє новинно-спортивним каналом УНІАН-ТБ, який транслює новини, аналітичні та публіцистичні програми, документалістику і спорт.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY