detector.media
13.08.2014 14:42
15 серпня – тренінг для ЗМІ з домедичної допомоги в умовах бойових дій

15 серпня о 10.00 Український фонд «Здоров'я» та Всеукраїнська рада реанімації за підтримки Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства оборони України проведуть практичний тренінг - навчання з надання домедичної допомоги в умовах бойових дій для журналістів, операторів, фотокореспондентів ЗМІ.

 

Програма навчання складена з урахуванням побажань журналістів, які працюють у зоні АТО, та досвіду медиків, які працювали у гарячих точках.

 

У програмі навчання:

- забезпечення власної безпеки під час надання допомоги пораненому;

- вміст індивідуальної аптечки (в тому числі стандарт НАТО, як і що використовувати);

- зупинка кровотечі на полі бою;

- евакуація пораненого в безпечне місце;

- об'єм допомоги в безпечному місці: накладання пов'язок на грудну клітку, живіт, швидке обстеження пораненого;

-  особливості самодопомоги.  

 

Навчальний тренінг відбудеться в «Українському науково-практичному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України» за адресою: Київ, вул. Братиславська, 3.

 

Акредитація до 18.00 14 серпня за телефоном: 067-935-70-75. Кількість учасників обмежена. Перевага буде надана тим медійникам, які найближчим часом збираються працювати у зоні АТО.

 

Довідково: у рамках проекту  «Я можу врятувати життя!», який існує вже 3 роки, навчання з домедичної допомоги пройшло понад 11 тисяч старшокласників та студентів, у тім числі й представники ЗМІ. Нині програма проекту адаптована під потреби військовослужбовців - навчання пройшло вже 7 військових частин ЗСУ перед відправкою у зону АТО. На прохання журналістів та  редакторів інформаційних служб центральних телеканалів, Український фонд здоров'я вже вдруге проводить  відповідний практичний тренінг для журналістів, операторів та фотокорів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY