detector.media
31.07.2014 12:02
Телеканал НЛО TV оголосив кастинг третього сезону шоу «Роздовбаї»
Телеканал НЛО TV оголосив кастинг третього сезону шоу «Роздовбаї»

Канал НЛО TV запрошує на кастинг для участі у третьому сезоні розважального шоу «Роздовбаї». Команді потрібні «сильні, веселі та харизматичні» люди для однієї з рубрик програми - «Впихнути невпіхуєме», повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Суть рубрики: за певний час за допомогою спеціальних інструментів учаснику потрібно роздовбати і скласти великий об'єкт (холодильник, телевізор, системний блок...) у маленьку коробочку. Зумів все зробити - отримай приз. Адреналін і незабутні емоції на знімальному майданчику забезпечені!», - повідомляє телеканал.

 

«Рубрика «Впихнути невпіхуєме» - одна з найбільш веселих у програмі. Щоб виплеснути емоції, люди часто прагнуть щось розтрощити. У «Роздовбаях» ми надаємо таку можливість. Можна розбити холодильник або телевізор, при цьому не отримати по голові, а, навпаки, отримати хороший приз», - коментує продюсер і один із ведучих проекту Серджіо Куніцин.

 

НЛО TV  запрошує усіх охочих взяти участь у «Роздовбаях» надіслати свої дані на поштову скриньку castingnlo@trkua.tv. Заявки приймаються до 7 серпня. У п'ятницю, 8 серпня, НЛО TV оголосить п'ятьох учасників, яких вибере режисер проекту Олена Прокопчук. Зйомки програми заплановані на 10 серпня у Києві.

 

Нагадаємо, «Роздовбаї» - розважальне шоу власного виробництва телеканалу НЛО TV, яке виходить з початку 2014 року, наразі готується третій сезон програми. У проекті троє «дивакуватих» ведучих проводять досліди і спростовують або доводять різні теорії. Програма складається з чотирьох дослідів і двох рубрик - «Впихнути невпіхуєме» і «Зроблено шефом».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY