detector.media
03.06.2014 14:27
СТБ 5 червня запускає шоу власного формату «Давай поговоримо про секс»
СТБ 5 червня запускає шоу власного формату «Давай поговоримо про секс»

5 червня на телеканалі СТБ стартує відверте студійне шоу про інтимні стосунки «Давай поговоримо про секс». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Автори проекту за допомогою фахівців, незвичайних експериментів і новітніх технологій розбиратимуть інтимні і незграбні на перший погляд проблеми та пояснюватимуть шляхи їх вирішення. Формат проекту є власною розробкою телеканалу.

 

«На українському ТБ час від часу з'являлися проекти про секс, проте всі вони були орієнтовані на вирішення проблем молоді, яка тільки починає інтимне життя. І складається враження, що в більш дорослих людей або взагалі немає проблем у сексі, або вони точно знають, як з ними впоратися. Ми прекрасно розуміємо, що це не так: з придбанням сексуального досвіду питань виникає все більше, а достовірні відповіді на них знайти стає все важче, - розповідає керівник проекту Максим Бортник. - Але ж секс це не просто спосіб отримання задоволення, це найважливіша частина життя кожної людини, від якої залежить наше здоров'я, зовнішність, впевненість у собі, соціальне становище, психологічний клімат у сім'ї і багато іншого. У цьому шоу ми зібрали найкращих фахівців країни й задіяли найсучасніші технології, для того, щоб розібратися в проблемах сексуального життя й разом знайти рішення».

 

Герої шоу - звичайні жителі України, які готові розібратися в проблемах їх сексуального життя. Проблеми будуть розбиратися з точки зору фізіології, психології і навіть практики.

 

Ведучою проекту стала Юлія Бортник, головний сценарист телепрограми.

 

«Проблеми в інтимному житті лише здаються непереборними, через те, що ми не наважуємося про них навіть заговорити. Я сподіваюся, що завдяки цьому шоу багато телеглядачів зможуть повернути гармонію у свої сексуальні відносини, - розповідає пані Бортник. - Для глядачів це можливість розібратися в найвідвертіших питаннях, які хвилюють кожного з нас, але з якими ми або не знаємо до кого звернутися, або просто соромимося про них заговорити».

 

Шоу виходитиме по четвергах о 22:25.

 

Нагадаємо, у листопаді 2013 року канал анонсував ток-шоу про секс, яке мало вийти в ефір у новому сезоні. У квітні 2014-го СТБ оголосив кастинг героїв з проблемами в сексуальному житті.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY