detector.media
22.05.2014 13:21
Питання медіахолдингу Гужви вирішувала юрист Курченка
Питання медіахолдингу Гужви вирішувала юрист Курченка

Юридичні питання, пов'язані з діяльністю медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп», що видає безкоштовну газету «Вести», відносилися до штатних обов'язків юриста групи компаній ВЕТЕК Сергія Курченка Анни Ситник.  Це випливає з документів, відновлених проектом «Канцелярська сотня», пише сайт журналістських розслідувань YanukovychLeaks.

 

У якості доказу журналісти наводять штатний розклад юридичного відділу групи компаній ВЕТЄК (СЄПЕК). Згідно з цим документом, в обов'язки Анни Ситник, окрім «Вестей», входила реєстрація торгових марок, взаємодія з Антимонопольним комітетом і держорганами.

 

Після придбання Сергієм Курченком Одеського нафтопереробного заводу в 2013 році, пані Ситник увійшла до Наглядової ради НПЗ.

 

 

Холдинг «Мультимедіа інвест груп» був заснований екс-головредом газети «Сегодня» Ігорем Гужвою і вийшов на ринок у травні 2013 року. «Власник компанії - я, як фізична особа. Проект розвивається на позикові кошти. Позичальники, за умовами нашої домовленості, просять дотримуватися конфіденційності», - сказав він в інтерв'ю «Детектор медіа». Водночас Ігор Гужва заявив, що у інвесторів, яких керівник медіахолдингу так і не назвав, «немає політичних інтересів в Україні».

 

Нагадаємо, податкова арештувала рахунок ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та рахунок його директора Ігоря Гужви.

 

Водночас холдинг «Мультимедіа інвест груп» заявив про тиск з боку влади.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY