detector.media
21.05.2014 15:56
Телеканал «24» відкрив студію в Києві і запустив щоденні підсумкові новини
Телеканал «24» відкрив студію в Києві і запустив щоденні підсумкові новини

Телеканал новин «24» побудував студію в Києві та запустив щоденні підсумкові випуски новин у прямому ефірі о 21:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Веде підсумкові новини Тетяна Селезньова. Тракти на інших ведучих ще тривають.

 

Концепція підсумкового випуску - дати глядачеві максимально повну картину дня, а також отримати коментарі гостя в студії до основної теми дня.

 


 

«Скажу чесно - будувати студію ми не планували. Вісім років ми працювали без ведучих у кадрі і такий формат видавався найоптимальнішим. Проте Революція Гідності внесла дуже багато коректив в роботу телевізійників. За останніх чотири місяці ми втілили в життя все, про що раніше тільки радилися чи обговорювали доцільність. Стріми в ефірі звичайними гаджетами, англомовна версія сайту, російськомовна доріжка для телеканалу - це все вже є і успішно працює. Студія - це наступний етап. У якийсь момент ми відчули, що нам банально бракує місця, куди можна запросити цікавого спікера і задати питання, які турбують наших глядачів, - розповідає генеральний директор телеканалу «24» Роман Андрейко. - Формат телеканалу дозволяє в будь-яку хвилину перервати програму і вийти в прямий ефір зі студії з важливим повідомленням, а кожен наш журналіст може запросити цікавого спікера і задати йому питання.  Тому обіцяємо багато цікавого».

 

Нова студія знаходиться в Києві, на вулиці Володимирській.

 

Перший випуск новин, він же і пілотний, вийшов в ефір 20 травня о 21:00, гостем у студії був Станіслав Речинський, радник Міністра внутрішніх справ України.

 

У найближчих планах телеканалу - збільшення інформаційного мовлення з використанням студії. Новини в прямому ефірі виходитимуть кілька разів на день, точний час ще узгоджується. Крім того, у планах - інтерв'ю у прямому ефірі, «Тема дня», організація телемостів з іншими студіями в Україні та за кордоном.

 

Нагадаємо, в лютому стартувала англомовна версія сайту 24tv.ua. У квітні канал новин «24» запустив російськомовну звукову доріжку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY