detector.media
07.05.2014 10:22
Журналістка і медіатренер Зоя Казанжи стала заступником губернатора Одеської області
Журналістка і медіатренер Зоя Казанжи стала заступником губернатора Одеської області

Заступником голови Одеської обласної держадміністрації (ОДА) з питань внутрішньої політики стане одна з лідерів одеського «Евромайдана», журналістка, медіатренер, письменниця Зоя Казанжи. Про це пише інтернет-видання odessamedia.net з посиланням на заяву новопризначеного губернатора Одеської області Ігоря Палиці, яку він зробив 6 травня під час  своєї першої прес-конференції.

 

Своє призначення Зоя Казанжи прокоментувала на своїй сторінці Facebook: «Пропозиція прозвучала - і вона прийнята. Те, чому я присвятила добрий шматок життя, раптом зацікавило Ігоря Палицю. Як насправді відбуваються призначення, я не знаю. У моєму випадку - два дзвінки, зустріч на наступний день, детальне обговорювання смислів, визначення позицій, швидкий план дій. Все. Вибачте ті, хто засмутився».

 

Крім того Зоя Казанжи розповіла, що має намір робити в першу чергу на посту заступника керівника Одеської ОДА: «Головний виклик на сьогодні - забезпечення безпеки на території регіону. І пояснення людям що, чому і яким чином робить влада для того, щоб була знята напруга, злість і агресія. Формат моєї роботи - спілкування і вироблення рішень, спрямованих саме на це. Це те, що називається гарним слово - комунікації. Завдання на найближчі кілька днів озвучені наступні: створення громадської слідчої комісії з вивчення всіх обставин подій 2 травня; переговорний процес і об'єднання всіх сил в регіоні для повернення місту status quo; постійне інформування громадськості про всі дії обласної влади».

 

Також новопризначений державний чиновник запевнила, що залишається вірна своїй позиції. «У моїй системі координат нічого не змінюється», - написала вона.

 

Зоя Казанжи під час прес-конференції разом із очільником області Ігорем Палицею

 

Нагадаємо, Зоя Казанжи є активною учасницею одеського «Евромайдана». У свій час працювала головним редактором одеської газети «Слово», керувала прес-службою ЦВК, коли комісію очолював Сергій Ківалов, генеральним директором Української асоціації видавців періодичної преси (УАВПП),  медіатренером.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY