detector.media
01.04.2014 17:55
«Вечірній квартал» відновлює зйомки та вихід на «1+1»
«Вечірній квартал» відновлює зйомки та вихід на «1+1»

«Студія Квартал-95» відновлює зйомки нових випусків розважального шоу «Вечірній квартал» і їхній вихід в ефірі каналу «1+1». Про це йдеться в повідомленні прес-служби студії.

 

4 і 5 квітня в палаці «Україна» відбудуться зйомки нових концертів, телевізійні версії яких канал «1+1» покаже 12, 19 і 26 квітня.

 

«Вечірній квартал» виступить з абсолютно новою програмою, де обіцяє висловити своє ставлення до переламних подій останнього часу, а також спробує з іронією та гумором дати оцінку політикам, політичним рішенням і їхнім наслідкам.

 

Музичну частину концертів «Вечірнього кварталу» представлятимуть Академічний ансамбль пісні й танцю Збройних Сил України, Потап і Настя, Микита Джигурда, Стас Костюшкін, Ольга Полякова, гурт ТІК, Ольга Сумська, Сергій Лазарєв, Дмитро Коляденко, Василь Вірастюк, Влад Яма, Сергій Сивохо.

 

Нагадаємо, наприкінці лютого «Студія Квартал-95» вирішила перенести на невизначений термін до стабілізації ситуації в країні зйомки телевізійних проектів «Вечірній квартал», «Вечірній Київ» і «Розсміши коміка», які були заплановані на березень.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY