detector.media
19.03.2014 16:09
Директор одеської телекомпанії «Академія» втік – мовник змінює редакційну політику
Директор одеської телекомпанії «Академія» втік – мовник змінює редакційну політику

Одеська ТРК «Академія», діяльність якої пов'язують з народним депутатом, президентом Національного університету «Одеська юридична академія» Сергієм Ківаловим, яку неодноразово обвинувачували в антиукраїнській пропаганді, змінює редакційну політику, Раніше контент телекомпанії визначав її керівник Юрій Селіванов, які наразі утік і може переховуватись у Росії. Про це заявила новий директор ТРК «Академія» Юлія Нікандрова, повідомляє інформагентство «Укрінформ».

 

Пані Нікандрова у своєму коментарі не заперечувала,  що ТРК «Академія» під керівництвом Юрія Селіванова висвітлювала події однобічно. «Телекомпанія під керівництвом Селіванова багато подій у країні висвітлювала однобічно. В майбутньому телекомпанія має намір представляти всі точки зору на ті або інші події в країні і не переходитиме межу між журналістикою і пропагандою», - сказала пані Нікандрова.

 

За даними, які має в своєму розпорядженні новий менеджмент телеканалу, екс-керівник ТРК, телеведучий Юрій Селіванов зараз може переховуватися в Росії.

 

Юрій Селіванов не тільки визначав редакційну політику ТРК, але й був телеведучим

 

Нагадаємо, минулого тижня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зафіксувала, що на ТРК «Академія» були допущені порушення у програмі Background, що вийшла в ефір 16 березня. Порушення Нацрада кваліфікувала за ст. 161 Кримінального кодексу України. 

 

Як писала «Телекртика», 16 березня голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко закликав Гепрокуратуру активніше реагувати на антиукраїнську пропаганду не лише російських, а і й українських каналів, які агітують за порушення територіальної цілісності України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY