detector.media
13.03.2014 17:45
До 17 березня – подання заявок на тренінги «Роль медіа у подоланні гендерних стереотипів і дискримінації» у Києві та Львові

Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) в рамках проекту «Україна: просування жінок в якості політичних лідерів» Національного демократичного Інституту (НДІ) за підтримки Уряду Швеції запрошує журналістів/редакторів регіональних загальносуспільних ЗМІ взяти участь у тренінгах «Роль медіа у подоланні гендерних стереотипів і дискримінації» 27-29 березня у Києві і 30 березня-1 квітня у Львові.

 

Участь у тренінгу дозволить учасникам покращити журналістські навички, підняти рівень обізнаності з гендерних питань, отримати необхідні інформацію та фактаж для використання у подальшій роботі. Дивіться програму та інформацію про українських та міжнародних тренерів/експертів нижче.

 

Після проходження тренінгу учасники зможуть долучитися до інформаційної кампанії в медіа на тему ролі жінки в політиці та матимуть можливість створювати аналітичні і соціальні гендерно-орієнтовані матеріали та публікувати їх у своїх ЗМІ та на веб-ресурсі проекту на гонорарній основі. 

 

Серед учасників цих тренінгів першого етапу на конкурсних засадах буде відібрана група для участі у тренінгу поглибленого рівня, який відбудеться 29-30 травня у Києві.

 

Групи учасників тренінгів формуються на конкурсних засадах. Цільова аудиторія проекту - журналісти всіх типів ЗМІ всіх регіонів України, які мають певний рівень досвіду з означених тем, але високо мотивовані підвищити свою кваліфікацію та активно використовувати набуті навички у подальшому. Перевага буде надана кандидатам, які активно висвітлюють теми рівності та прав людини.

 

Участь у тренінгах є безкоштовною. Передбачені кава-паузи та обіди. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат за проїзд. У разі відбору на навчальний захід, участь в усіх його сесіях без виключення є обов'язковою.

 

Для участі у тренінгах необхідно заповнити анкету-заявку онлайн, а також надіслати 1-2 найкращі роботи за останній рік на тему захисту прав людини, просування гендерної рівності або подолання стереотипів у суспільстві до 12.00 17 березня.

 

PDF-файли або гіперпосилання на ваші роботи надсилайте на адресу irrp.org.ua@gmail.com.

 

Запрошених учасників повідомлять про участь до 20 березня.

 

Зареєструватись на участь у тренінгах можна тут.

 

Після реєстрації ви зможете переконатися, що ваша анкета надійшла нам, переглянувши через 1-2 дні гіперпосилання зі списком поданих анкет

 

Із запитаннями звертайтеся на irrp.org.ua@gmail.com або за номером 067-547-22-33.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY