detector.media
28.02.2014 13:10
Колектив Держкомтелерадіо просить Томенка підтримати кандидатуру Червака на посаду голови (ДОКУМЕНТ)
Колектив Держкомтелерадіо просить Томенка підтримати кандидатуру Червака на посаду голови (ДОКУМЕНТ)

Сьогодні, 28 лютого, колектив Держкомтелерадіо звернувся до голови Комітету Верховної Ради України  з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка з проханням підтримати кандидатуру директора департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо Богдана Червака на посаду голови Держкомтелерадіо України. Про це йдеться у зверненні колективу, яка надійшло на адресу «Детектор медіа».

 

Колектив Держкомтелерадіо вважає пана Червака найкращою кандидатурою на заміщення посади голови відомства.

 

«Богдан Червак - знаний в Україні громадський діяч, публіцист, голова Організації Українських Націоналістів, член політради ВО «Свобода». Саме ця людина здатна до формування і здійснення виваженої і послідовної державної інформаційної політики та гідна очолити Державний комітет телебачення і радіомовлення України», - пишуть колеги Богдана Червака.

 

Під зверненням підписалися працівники Держкомтелерадіо та представники інформаційної галузі.

 

Далі «Детектор медіа» подає текст заяви колективу Держкомтелерадіо повністю:

 

«Голові Комітету Верховної Ради України

 з питань свободи слова та інформації

Томенку М. В.

працівників Держкомтелерадіо України

та інформаційної сфери

 

Звернення

 

У переломний для країни час Держкомтелерадіо України має очолити людина з незаплямованою репутацією, досвідчений фахівець інформаційної сфери та справжній патріот. Такою людиною безумовно є Богдан Остапович Червак, який працює в Держкомтелерадіо України з 2005 року. Тривалий час він очолює департамент інформаційної політики відомства. Його послідовна позиція у відстоюванні національних інтересів в інформаційній сфері, захисту свободи слова та доступу до інформації добре відома представникам медійної спільноти.

 

Богдан Червак - знаний в Україні громадський діяч, публіцист, голова Організації Українських Націоналістів, член політради ВО «Свобода».

 

Саме ця людина здатна до формування і здійснення виваженої і послідовної державної інформаційної політики та гідна очолити Державний комітет телебачення і радіомовлення України».

 

 

 

 


 

Як повідомляла «Детектор медіа», ще 27 лютого частина працівників Державного комітету телебачення і радіомовлення заявила, що головою Держкомтелерадіо повинен стати Богдан Червак.

 

Нагадаємо, що головою Держкомтелерадіо з червня 2011 року є Олександр Курдінович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY