detector.media
20.01.2014 11:56
Влада погодилась поки що не вводити в дію закони, прийняті 16 січня - опозиціонер
Влада погодилась поки що не вводити в дію закони, прийняті 16 січня - опозиціонер

Влада попередньо погодилися не публікувати закони, прийняті Верховною Радою України 16 січня. Про це заявив депутат парламентської фракції «Батьківщина» Андрій Павловський, пише «РБК-Україна».

 

За його словами, опозиція візьме участь у переговорах з Президентом України Віктором Януковичем за умови скасування «диктаторських» законів.

 

«Умова початку переговорів - це скасування «драконівських» законів про цензуру і переслідування. Попередньо вони дали згоду не друкувати закони. Тоді вони не набудуть чинності. Потім ми анулюємо всі "драконівські" закони в Раді», - повідомив пан Павловський журналістам.

 

Нагадаємо, у неділю після зустрічі з Віктором Януковичем у «Межигір'ї» Віталій Кличко повідомив, що глава держави пообіцяв у понеділок вранці, 20 січня, створити комісію з представників Адміністрації Президента, Кабінету міністрів України і представників опозиції, яка займеться вирішенням кризової ситуації в країні.

 

Нагадаємо, 16 січня Верховна Рада ухвалила закон №3879 Колесніченка-Олійника, що встановлює кримінальну відповідальність за наклеп, забороняє поширення екстремістських матеріалів, посилюєрегулювання діяльності громадських організацій, дозволяє закривати сайти без рішення суду - на підставі рішення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, зобов'язує реєструвати інтернет-ЗМІ, забороняє «незаконне» збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про правоохоронців, суддів та їх близьких родичів чи членів сім'ї, дозволяє президенту та Верховній Раді достроково припиняти повноваження членів Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, а також містить низку інших норм, що обмежують права і свободи громадян.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY