detector.media
19.12.2013 17:33
«Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть Об’єднаний Суперкубок 2014
«Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть Об’єднаний Суперкубок 2014

Телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» ексклюзивно у прямому ефірі покажуть усі матчі Об'єднаного Суперкубку 2014.

 

Турнір пройде у період зимової футбольної перерви с 30 січня по 5 лютого у Ізраїлі на стадіоні «HaMoshava» м. Петах-Тіква (Тель-Авів) за участі чемпіонів та віце-чемпіонів України і Росії:

 

«Незважаючи на перерву у національному чемпіонаті та єврокубкових турнірах, спортивна група каналів «Медіа Група Україна» запропонує нашому телеглядачеві турнір, який однозначно стане головною подією зимового міжсезоння, - говорить директор каналів «Футбол 1» та  «Футбол 2» Олександр Денисов. - Матчі проти російських команд, це завжди, в хорошому сенсі, подразник для українських клубів, а для вболівальників такі ігри проходять з акцентом на одвічне питання, так чий же футбол краще?!».

 

Регламент турніру:

 

Подробиці трансляції Об'єднаного Суперкубку 2014 уточнюються - слідкуйте за анонсами.

 

Довідка про канали «Футбол 1» та «Футбол 2»

Телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» - тематичні канали для широкої аудиторії вболівальників. 


Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» - офіційні мовники Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 рр. Офіційні медіа-партнери української Прем'єр-ліги (УПЛ), транслятори офіційного телевізійного пулу УПЛ та Першої ліги чемпіонату України. Також канали транслюють топ-матчі найкращих європейських чемпіонатів - Іспанії, Італії, Англії, Німеччини, Франції та проекти власного виробництва.

Директор - Олександр Денисов. Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» входять до медіа-холдингу «Медіа Група Україна», 100% статутного капіталу якого належить «Систем Кепітал Менеджмент». Слоган телеканалів - «Футбол більше ніж гра».

Веб-сайт: http://footballua.tv

 

Прес-служба телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY