detector.media
03.12.2013 19:19
ТСН.ua встановив рекорд відвідуваності для інтернет-ЗМІ України
ТСН.ua встановив рекорд відвідуваності для інтернет-ЗМІ України
Події навколо акцій протесту в Україні стали причиною нечуваного інтересу до українських інтернет-ЗМІ

2 грудня стало днем пікової кількості переглядів для більшості новинних сайтів в Україні. Рекордом дня встановив сайт ТСН.ua, який у понеділок відвідало 874 тисячі користувачів, йдеться у повідомленні сайту.

 

Цей результат став найбільшим для новинних сайтів України за всю історію існування інтернет-видань, зазначає ТСН.ua. За даними інтернет-видання, на другому місці за підсумками дня опинилась «Українська правда» (819 тисяч відвідувачів), третє місце поділили «Корреспондент» (763 тисяч відвідувачів) і «Сегодня» (770 тисяч відвідувачів).

 

Протягом 2 грудня користувачі переглянули більше 4 мільйонів сторінок ТСН.ua, подивились майже 500 тисяч відеосюжетів та сумарно провели на сайті понад 120 тисяч годин.

 

«Це визначальний день для нас, адже можна сказати, що цей рекорд - це підсумок тієї роботи, яку проводила наша команда протягом 5 років з моменту запуску сайту ТСН, - заявив Вадим Осадчий, керівник департаменту інформаційних інтернет-проектів групи «1+1 медіа».

 

Він також подякував всім, хто забезпечив цей результат - редакційній команді, розробникам, адміністраторам, SEO-, SММ-менеджерам та усім, хто так чи інакше брав участь у становленні сайту.

 

«Від імені редакції ТСН.ua хочу подякувати усім читачам за довіру. Ми будемо й надалі докладати максимальних зусиль, аби ви завжди першими дізнавались про усе найважливіше та найцікавіше, - зазначила головний редактор ТСН.ua Уляна Кондратенко. - Окрема велика подяка редакції за самовіддану роботу. Ви - найкращі».

 

Нещодавно сторінка ТСН у соціальній мережі ВКонтакті набрала 500 тисяч учасників, а сумарна кількість фанів в усіх соціальних мережах наблизилась до мільйона.

 

Як повідомив MediaSapiens, Кожен тисячний твіт у світі має хештег #євромайдан.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY