detector.media
25.11.2013 17:11
Радіо «Блік», яке пов’язують з Курченком, належить 25-річній мешканці Луганської області
Радіо «Блік», яке пов’язують з Курченком, належить 25-річній мешканці Луганської області

Власником і директором ТОВ «Комунікаційне агентство "Сума технологій"» (радіо «Блік»), яке отримало сім частот за результатами конкурсу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, є Людмила Череповська. Про це йдеться у заяві компанії на видачу ліцензії.

 

25-річна Людмила Череповська - мешканка міста Новодружеська (Луганська область).

 

Серед пов'язаних осіб у заявці вказана пані Якушевська.

 

На прохання «Детектор медіа» прокоментувати заяву народного депутат (фракція УДАР) Ірини Геращенко що, за інформацією опозиції, новостворену компанію ТОВ «Комунікаційне агентство "Сума технологій"» (радіо «Блік») лобіюють в інтересах медіа холдингу Сергія Курченка, голова Нацради Володимир Манджосов зазначив: «Відповідно до закону для нас власниками є ті юридичні або фізичні особи, які вказані у документах. Чи є якісь кінцеві власники, на сьогодні закон не зобов'язує встановлювати. Тому коментувати заяви чи припущення - це марна трата часу».

 

А заступник голови Нацради Лариса Мудрак додала, що регулятор зобов'язаний звертати увагу лише на пріоритетність програмних концепцій.

 

Зокрема, член Нацради Микола Фартушний висловлював підтримку ТОВ «Комунікаційне агентство "Сума технологій"» через те, що компанія пропонує формат інформаційного радіо.

 

Нагадаємо, компанія отримала перемогу в конкурсі на частоти: 104,8 МГц у Вінниці, 105,4 МГц в Артемівську, 104,5 МГЦ у Новому Бузі, 102,5 МГц у Кременчуці, 101,5 МГц у Новій Каховці, 100,3 МГц у Чемерівцях, 105,7 МГц в Умані.

 

Ірина Геращенко заявляла, що Комунікаційне агентство "Сума технологій"» отримає також частоту у Львові. Однак по цій позиції спершу жоден з претендентів не набрав достатньої кількості голосів, а згодом Нацрада переголосувала рішення і віддала перемогу ТОВ «Престайм.Ком.Юа» зі Львова (радіо «Вголос»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY