detector.media
05.11.2013 18:08
Сергій Курченко став власником UMH group
Сергій Курченко став власником UMH group
Курченко і Ложкін достроково закрили угоду з купівлі 99,9% акцій UMH group

Власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко (на фото) і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Відповідне повідомлення поширила сьогодні, 5 листопада, прес-служба UMH group.

 

Фінансові зобов'язання за угодою, старт якої було оголошено сторонами 21 червня, на сьогоднішній день виконано. Суму угоди сторони не розголошують. За оцінкою українського Forbes, вона становить $340-$370 млн. 0,01% акцій, як уточнили «Детектор медіа» в UMH group, залишаться в акціонерів, які придбали їх, коли акції UMH було розміщено на Франкфуртській фондонвій біржі.

 

Компанія «ВЕТЕК-Медіа» (генеральний директор Юрій Ровенський), що належить Сергію Курченку, приступила до операційного управління UMH group. «Керівна компанія підтвердила зацікавленість у продовженні співпраці з провідними топ -менеджерами холдингу», - йдеться в повідомленні.

 

Сергій Курченко, коментуючи угоду, подякував команді своєї компанії «ВЕТЕК-медіа», Борису Ложкіну та чинному менеджменту групи. Говорячи про подальші плани, він ще раз підтвердив намір інвестувати в розвиток UMH group з метою посилення лідерських позицій компанії.

 

«Хочу висловити подяку всім співробітникам UMH group, - заявив у свою чергу Борис Ложкін. - Ми разом побудували кращу медіакомпанію в Україні і стали помітним гравцем на російському ринку. Акціонери UMH group та партнери задоволені результатом угоди. Сподіваюся , що інвестиційні плани Сергія Курченка та професійні дії його команди дадуть новий імпульс розвитку UMH group».

 

У червні 2013 року UMH Group і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій UMH group. Свої частки в UMH group і проектах погодилися продати більшість партнерів пана Ложкіна. Сергій Курченко тоді ж пообіцяв інвестувати в UMH $ 100 млн і підтримувати редакційну незалежність.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY