detector.media
03.10.2013 14:53
СТБ оголошує конкурс на кращий сценарій побачення для шоу «Холостяк-4»
СТБ оголошує конкурс на кращий сценарій побачення для шоу «Холостяк-4»

Телеканал СТБ оголошує конкурс сценаріїв побачень, кращі з яких будуть втілені на зйомках четвертого сезону проекту «Холостяк». Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

 

Конкурс сценаріїв триватиме з жовтеня по грудень. Щотижня відвідувачі сайту СТБ шляхом онлайн-голосування визначатимуть кращий сценарій. У фіналі конкурсу буде відібрано 12 ідей, які наберуть найбільшу кількість голосів користувачів сайту СТБ. Із сценаріїв-фіналістів творча група проекту «Холостяк» обере переможця, ідея побачення якого буде втілена на зйомках четвертого сезону шоу.

 

Директор творчого об'єднання №7 каналу СТБ Олексій Гладушевський повідомив, що у конкурсі сценаріїв можуть взяти участь всі жителі України, незалежно від віку, статі та роду занять. «Ми не обмежуємо учасників конкурсу форматами побачень, їх географічним розташуванням, бюджетом, кількістю запрошених дівчат - всього, чого шанувальникам шоу не вистачало на побаченнях в попередніх трьох сезонах, вони можуть сміливо пропонувати у своїх ідеях», - прокоментував пан Гладушевський.

 

Учасникам конкурсу сценаріїв необхідно заповнити анкету на сайті СТБ, описавши в ній своє бачення романтичного побачення. Вимоги до викладу сценарію знаходяться на сайті конкурсу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», екс-учасниці шоу «Холостяк» Роза Аль-Намрі і Надія Воронцова приєднались в якості журналістів до команди проекту «Неймовірна правда про зірок» на каналі СТБ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY