detector.media
25.09.2013 11:15
After Live продовжить вихід в інтернеті
After Live продовжить вихід в інтернеті

Проект After Live виробництва «Савік Шустер студії» продовжує вихід в інтернеті. Цю інформацію підтвердив «Детектор медіа» ведучий проекту Георгій Тихий.

 

«Перший після перерви випуск вийшов 24 вересня, - розповів він. - Відео опубліковано на сайті проекту і на сторінці програми у Facebook».

 

За словами Георгія Тихого, команда After Live лишилася незмінною, а виробництво продовжує фінансувати «Савік Шустер студія».

 

Інформації про перспективи виходу програми на телебаченні поки немає. «Раніше ми вели переговори щодо "Інтера". А потім спонтанно прийняли рішення розміщувати відео випусків в інтернеті», - сказав ведучий.

 

Нагадаємо, Програма After Live, яка розповідала про залаштунки політичного ток-шоу «Шустер live», виходила на Першому національному із січня 2011 року та призупинила вихід у березні 2013-го, після того, як ток-шоу «Шустер live» почало виходити на «Інтері».

 

Спершу проект вів Мустафа Найєм. За місяць, після того, як журналіст розповів, що з програми вилучили розповідь Савіка Шустера про те, як він домовлявся з главою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним про перехід на Перший національний, Мустафа Найєм залишив програму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY