detector.media
10.09.2013 09:09
Film.ua вироблятиме другий сезон «Ескімоски»
Film.ua вироблятиме другий сезон «Ескімоски»

Продакшн-компанія Film.ua разом з HanzhonkovFilm вироблятиме другий сезон 3D-анімаційного серіалу «Ескімоска». Про це «Детектор медіа» розповів власник Film.ua Group Сергій Созановський.

 

«Ми спробуємо з партнерами робити другий сезон "Ескімоски". Ми спробуємо підвищити якісно-технологічний рівень проекту. А ідея дуже хороша, ми віримо у неї, тому й домовились про спільне виробництво», - сказав він.

 

Також пан Созановський розповів, що Film.ua має сконцентруватись першочергово на виробництві серіальної продукції, докудрамах та анімації.

 

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Ескімоска» було створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Державне фінансування стрічки склало 7 млн 663 тис. гривень. Виробництвом стрічки займалась ТОВ «Кіностудія дитячих та юнацьких фільмів ім. О. О. Ханжонкова» (HanzhonkovFilm). Вийшла стрічка в ефірі «1+1» у листопаді 2012 року.

 

Серіал розповідає про пригоди маленької Ескімоски, її родини та друзів. Усі вони живуть у казковій Арктиці. Щодня Ескімоска рибалить у маленькій бухті зі своїми друзями Розумником, Громилою та домашнім улюбленцем Оленем.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY