detector.media
21.08.2013 11:18
«1+1» покаже фільм про серіал «Величне століття. Роксолана»
«1+1» покаже фільм про серіал «Величне століття. Роксолана»

26 серпня канал «1+1» покаже документальний фільм «Величне століття. Роксолана. Фільм про фільм». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Фільм з'явиться в ефірі о 20.15.

 

У стрічці йтиметься про за лаштунки серіалу «Величне століття. Роксолана»: як проходили кастинги і зйомки, які труднощі виникали при підготовці серіалу тощо.

 

«Письменниця, закохана в історію, і продюсер, який обожнює творити неможливе, - Мераль Окай та Тимур Савджі розкажуть, як усе починалося. Вас чекає захоплива подорож у світ кіно: ексклюзивні інтерв'ю з авторами та акторами, репортажі зі знімального майданчика і багато іншого», - повідомляє канал.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», серіал «Величне століття. Роксолана. Фільм про фільм» виходить на «1+1» з осені минулого року і має високі показники у праймових та предпраймових слотах.

 

«Результати першого півріччя пов'язані як з успіхом продуктів власного виробництва (ТСН, програми журналістських розслідувань, нові сезони вже традиційних для нас реаліті), так і з програмами "Студії Квартал-95" і, безумовно, феноменом українського ефіру - серіалом "Величне століття. Роксолана". Поки ще рано робити прогнози, але перші дні другого півріччя і цифри нових продуктів, а саме серіалу "Сила", продовжують демонструвати позитивну динаміку», - вважає пан Ткаченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY