detector.media
30.05.2013 18:41
Костянтин Стрюков очолив медійну агенцію AMM / Vizeum
Костянтин Стрюков очолив медійну агенцію AMM / Vizeum

Костянтина Стрюкова призначено на посаду головного виконавчого директора (chief executive officer) медіаагентства повного циклу AMM / Vizeum (комунікаційна група Aegis Media / GMG). Про це повідомляє прес-служба агентства.

 

Оксана Стехіна залишається на посаді керівного директора АММ Vizeum, яку займає з 2009 року.

 

За словами  керівника (CEO) групи Aegis Media / GMG Олександра Гороховського, призначення ще одного керівника пов'язано з амбітною метою групи, яка хоче стати найкращим комунікаційним холдингом в Україні.

 

«Костянтин має багатий досвід успішного керівництва рекламним агентством Starcom, найкращими кабельними телеканалами України: "Мега", "Піксель", "Ентер-фільм", MTV та K2. Я впевнений, що цей досвід допоможе нашій групі в найближчому майбутньому успішно виконати поставлену мету », - сказав пан Гороховський.

 

Констянтин Стрюков розповів, що в нього було багато пропозицій від різних компаній, а роботу в АММ Vizeum він обрав через великі можливості для розвитку.

 

«У мене було кілька дуже цікавих варіантів розвитку. Щоб остаточно визначитися, мені довелося поїхати з України в спокійне місце. Зваживши всі "за" і "проти", я вибрав найбільш цікавий і амбітний проект. Цікаво це тим, що мені дають можливість створити аналог консалтингового агентства Mckinsey в медіа», - зазначив пан Стрюков.

 

Нагадаємо, у березні Констянтин Стрюков залишив Inter Media Group, де обіймав посаду генерального директора каналу «Мега» і нішевих каналів групи.

 

Пан Стрюков прийшов на телебачення у 2008 році з посади директора медіаагентства Starcom, очоливши канал «MTV Україна» після багатьох років роботи в рекламному бізнесі. Через рік Inter Media Group купила «MTV-Україна». У 2010 році пан Стрюков очолив канал «Мега», а згодом почав керувати всіма нішевими телеканалами групи: К2, «MTV Україна», Enter film, Enter music. У 2012 році він займався переформатуванням Enter music у дитячий канал «Піксель».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY