detector.media
26.04.2013 17:55
Сьогодні в ефір ТВі вийдуть лише програми Артема Шевченка та Єгора Чечеринди
Сьогодні в ефір ТВі вийдуть  лише програми Артема Шевченка та Єгора Чечеринди

У вечірньому праймі на ТВі вийдуть дві програми «Знак оклику» та «Окрема думка», які триватимуть з 19.00-21.30. Про це «Детектор медіа» розказав новий керівник інформаційного мовлення Єгор Чечеринда.

 

«Окрема думка» - це авторська програма Єгора Чечеринди, який днями був призначений керівником інформаційного мовлення ТВі, а «Знак оклику» -  проект нового керівника каналу Артема Шевченка.

 

У цих програмах, за словами пана Чечеринди, обговорюватимуться київські вибори, ситуація зі свободою слова та майбутнє колективу  ТВі. Хто буде гостями проекту, керівник інформаційного мовлення поки що не може сказати.

 

Новини в ефір ТВі не вийдуть.

 

Як відомо, 23 квітня на сайті каналу ТВі з'явилося повідомлення про те, що генеральним директором призначено Артема Шевченка, а новим інвестором став американський бізнесмен українського походження Олександр Альтман. Багаторічний інвестор ТВі Костянтин Кагаловський і гендиректор Наталія Катеринчук заявили про рейдерське захоплення каналу, при цьому пан Кагаловський пообіцявповернути собі актив.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 23 квітня журналісти та редактори ТВі оголосили про страйк до вирішення конфлікту між власниками. 24 квітня журналісти телеканалу ТВі створили осередок Незалежної медіапрофспілки і висунули свої вимоги. Головою осередку обрано Мустафу Найєма.

 

В результаті стрійку журналістів ТВі  четверий день ТВі не виходить в ефір у звичному режимі. Новий директор каналу Артем Шевченко закликав колектив продовжити роботу в ефірі. Щойно призначений Керівник інформаційної служби телеканалу ТВі  Єгор Чечеринда вважає, що на каналі відбувається корпоративна війна, і журналісти не мають брати у ній участь. Тому він теж наполягає на тому, аби журналісти ТВі поновили роботу.

 

Страйк журналістів ТВі підтримали НМПУ, МФЖ і ЄФЖ, рух «Стоп цензурі!» розцінює  події на ТВі як цензуру та спробу тиску на інформаційну політику каналу. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY