detector.media
26.04.2013 13:59
Проекти Film.ua здобули перемоги у Чикаго і Х’юстоні
Проекти Film.ua здобули перемоги у Чикаго і Х’юстоні

Українська компанія Film.ua отримала чотири нагороди на міжнародних кінофестивалях WorldFestHouston і Chicago International Film Festival, повідомляє прес-служба Film.ua.

 

Документальні драми «Жуль Верн. Подорож довжиною в життя» і «Вільна енергія Тесли» спільного виробництва Film.ua та Signal Red отримали Platinum Remi Award, найвищу нагороду WorldFestHouston у категорії документальний фільм. Церемонія нагородження відбулася 21 квітня у Х'юстоні.

 

Військовий міні-серіал «Янголи війни» виробництва Film.ua, Wise vision i Pronto film був нагороджений Special Jury Award на цьому ж фестивалі. А на церемонії Chicago International Film Festival Television Awards, яка відбулася 23 квітня у Чикаго, отримав нагороду Gold Plaque у категорії міні-серіал.

 

Нагадаємо, що раніше серіал «Янголи війни» отримав нагороди Globe-gold на WorldMediaFestival Hamburg 2013 і «Телетріумф» у категорії «Телевізійний художній фільм/міні-серіал».

 

WorldFestHouston, заснований у 1961 році, проводить конкурс у багатьох категоріях - телевиробництво, виробництво кіно і відео, телереклама, музичне відео, нові медіа, студентські та експериментальні проекти і сценарії.

 

The Chicago International Film Festival був заснований у 1964 році як альтернатива комерційним голлівудським фільмам, які домінували у театральному прокаті. Відтоді фестиваль значно розширив свої межі і став міжнародним щорічним заходом.

 

Марія Задорожна, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY