detector.media
24.04.2013 11:18
Артем Шевченко заявляє, що ТВі відмовився від «Клубу еротики» та «КлубНічки»
Артем Шевченко заявляє, що ТВі відмовився від «Клубу еротики» та «КлубНічки»

Нове керівництво каналу ТВі на чолі з Артемом Шевченком заявляє, що з 24 квітня вирішило відмовитись від трансляції у нічному ефірі еротичних вікторин «Клуб еротики» та «КлубНічки». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Як йдеться у повідомленні, ці проекти повернуло в ефір попереднє керівництво. На думку нового керівника, згадані програми  викликали відторгнення та несприйняття значної частини глядацької аудиторії.

 

Окрім цього, на сайті йдеться про те що канал ТВі вирішив відмовитися від виходу в ефір під час трансляції програм власного виробництва СМСчатів, які нерідко ставали майданчиком для взаємних образ та брутальних сварок між анонімними дописувачами.

 

«Ми впровадимо нові інтерактивні технології спілкування з глядачами, проте бруду, закамуфльованого під сумнівні засоби заробітку, в ефірі нашого каналу бути не повинно», - заявив  Артем Шевченко.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії. Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

 24 квітня у Єдиному державному реєстрі (ЄДР) юридичних осіб керівником ТОВ «Телерадіокомпанія «Телерадіосвіт» замість Наталії Катеринчук зазначено Артема Шевченка.

 

Після зустрічі з Олександром Альтманом та Костянтином Кагаловським журналісти та редактори ТВіоголосили про страйк до вирішення конфлікту між власниками.

 

Артем Шевченко закликав колектив продовжити роботу в ефірі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY