detector.media
19.03.2013 15:13
20 березня – дискусія «Владометра» у Вінниці для регіональних журналістів
20 березня – дискусія «Владометра» у Вінниці для регіональних журналістів

20 березня проект «Владометр» у партнерстві з Вінницьким прес-клубом організують дискусію «Громадські ініціативи контролю за владою та роль медіа. Як об'єднати зусилля?»

 

До обговорення й дискусії запрошуються громадські активісти й журналісти, які цікавляться питанням контролю за діяльністю влади.

 

Захід відбудеться о 12.00 у приміщенні прес-клубу (м. Вінниця, пр-т Космонавтів, 42/71).

 

«Владометр» у партнерстві з Вінницьким прес-клубом ініціюють дискусію щодо створення єдиного майданчика із  регіональними журналістами та громадськими активістами. Його мета - залучити їх до всеукраїнської медійної платформи, спрямованої на розвиток ефективних форм громадського контролю за діяльністю влади.

 

Зокрема, під час заходу будуть порушені такі питання:

- чи здатні такі ініціативи, як «Владометр», впливати на майбутнє держави та динаміку суспільного розвитку?

- як журналісти можуть співпрацювати з ініціативами громадського контролю влади та використовувати  їхній інструментарій у своїй діяльності?

- як реагує місцева влада й політики на контроль за діяльністю таких проектів як «Владометр», рух «ЧЕСНО», Громадянська мережа «ОПОРА», Campus 3.0 та ін.

 

Участь у заході візьме Тарас Фролов, керуючий редактор проекту «Владометр».

 

Проект «Владометр» виконується за підтримки «Українського медійного проекту» (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Контактна особа: Оксана Олексів, тел. 066 321 75 85, oleksiv.oksana@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY