detector.media
13.03.2013 13:21
«1+1» запустив весняні заставки з Мазур, Зеленським, Сенечкіним та Доманським

На «1+1» вийшли нові весняні заставки за участю ведучих  Алли Мазур, Юрія Горбунова, Андрія Доманського, Арама Мнацаканова, Володимира Зеленського та Руслана Сєнічкіна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кожен з героїв заставок постає перед глядачами в стилістичному поєднанні традиційних українських орнаментів і сучасного поп-арту. Так, Арам Мнацаканов в очікуванні третього сезону «Пекельної кухні» загострює ножі, Руслан Сєнічкін заварює ранковий чай, а Володимир Зеленський демонструє майстерність міма.

 

За словами маркетингового координатора каналу Назара Панчишина, ідея заставок полягає у тому, що «1+1» - сучасний канал, який завжди дивиться вперед, але при цьому має сильний зв'язок з українськими традиціями.

 

Режисером весняних заставок виступив Валерій Бебко, музичний продюсер і засновник мега-популярної української групи The Hardkiss.

 

«У нових «айдішках» ми хотіли не просто передати настрій каналу, але і за три з половиною секунди максимально розкрити коженого персонажа. Для глядача кожен герой, якого він бачить в заставках - обличчя каналу, професіонал у певній галузі. Якщо Володимир Зеленський комік, логічно, що він з легкістю може змінити радість на смуток, і навпаки. Новинам від Алли Мазур довіряють всі, тому в нашому ролику вона тримає глобус. З образом Арама, думаю, все зрозуміло - це грізний «пекельний» шеф, який нікому не дасть спуску. Несподіваним для глядача може здатися Андрій Доманський, якому ми вирішили вручити сокола. Але для мене він чітко асоціюється саме з цим гордим і незалежним птахом», - розказує пан Бебко.

 

Нові заставки «1+1» можна переглянути на сайті каналу .

 

Продюсери зйомки - Радіслав Лукін і Юрій Норенко, оператор - Юрій Король.

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY