detector.media
12.03.2013 17:57
Костянтин Стрюков йде з групи «Інтер»?
Костянтин Стрюков йде з групи «Інтер»?

Генеральний директор телеканалу «Мега» та керівник нішевих каналів медіагрупи «Інтер» Костянтин Стрюков залишає групу. Про це  повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Пан  Стрюков цю інформацію поки що не коментує. «Детектор медіа» звернулась  до прес-служби «Інтера» і чекає на відповідь.

 

Костянтин Стрюков став генеральним директором телеканалу «MTV-Україна» у 2008 році. Тоді канал ще не входив у групу «Інтер». Однак за рік Inter Media Group купила «MTV-Україна». У 2010 році пан Стрюков очолив канал «Мега», а згодом   почав керувати усіма нішевими телеканалами групи: К2, «MTV Україна», Enter film, Enter  music. У 2012 році він займався переформатуванням Enter  music у дитячий канал «Піксель».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа»,  минулого тижня з  телеканалу «Інтер» звільнилися директор з виробництва Алла Липовецька, заступник голови правління Сергій Амелічев, директор студії «07 продакшн» Марина Квасова та арт-директор каналу Артем Гостєв.

 

Нагадаємо, 14 лютого змінився топ-менеджмент каналу «Інтер». Директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а новинний продакшн «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.

 

До складу правління телеканалу «Інтер» увійшли Антон Нікітін, який також був призначений головним редактором телеканалу, Ірина Іонова, яка обійняла пост креативного продюсера, Андрій Долгопятов, призначений виконавчим директором телеканалу, а також Олексій Романюта, призначений фінансовим директором.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY