detector.media
07.03.2013 11:38
На ведучу Ольгу Фреймут та команду програми «Ревізор» напали під час зйомок

На журналістів Нового каналу під час зйомок перевірки одного із закладів у Івано-Франківську напав невідомий і наніс тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За інформацією прес-служби, такої надзвичайної події не траплялося за всю історію проекту «Ревізор» на Новому каналі. Ведуча Ольга Фреймут та тележурналісти отримали ушкодження спини, рук і голови після перевірки пабу «Корида» в Івано-Франківську. 

 

На сайті закладу жителі міста назвали його найгіршим місцем Івано-Франківська за всіма показниками, інформує Новий канал, який направив до «Кориди» журналістів для зйомок чергового сюжету програми «Ревізор». Через 10 хвилин з початку традиційної для телевізійників перевірки закладу в пабі з'явився невідомий чоловік, який почав кричати: «Що це ви тут робите?» Після цього він почав активно виштовхувати ведучу Ольгу Фреймут і знімальну групу з кухні пабу.

 

Спроби Ольги Фреймут дізнатися його прізвище і посаду та обговорити виявлені порушення чоловік сприймав украй агресивно. Пізніше він вимкнув світло і затіяв бійку. За свідченням журналістів Нового каналу, чоловік так розлютився, що махав кулаками без розбору, деякі його удари дістались і відвідувачам «Кориди».

 

 

«Як тільки він увійшов, я зрозуміла, що потрібно переміститися з кухні в зал. Адже навкруги ножі, - розповіла ведуча Ольга Фреймут. - Обернулася і побачила перелякані очі нашого адміністратора Ані Пагави. Вона кричала: «Оля!! Оля!! ». Напевно, до кінця життя не забуду її погляд. Якби не команда, мене б побили сильніше. А так тільки вивихнули руку і вдарили в плече. Шеф-редактор проекту Ганна Жижа практично закрила мене собою. Удари дісталися їй і хлопцям зі знімальної групи. Такого зі мною ще не траплялося».

 

Оператори, незважаючи на вимкнене світло, продовжували знімати. Одночасно вони намагалися захистити журналісток Нового від нападника. У результаті в одній з камер «вирвали» видошукач.

 

Наразі команда «Ревізора» повідомила, що подала заяву в місцеве відділення міліції.
Подробиці інциденту можна побачити сьогодні, 7 березня, о 19.40 в «Репортері» на Новому каналі та у випуску «Ревізора» в понеділок, 10 березня, о 22.00 на Новому каналі.

 

 

 

Це вже не перший випадок нападу на знімальну групу «Ревізора». Торік на Ольгу Фреймут і її колег напали в Переяславі-Хмельницькому.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY