detector.media
26.11.2012 17:56
Медіа-профспілка обговорить єдині прес-карти на загальних зборах

У суботу, 1 грудня відбудуться загальні збори Київської регіональної організації Незалежної медіа-профспілки України (далі медіа-профспілка), на яких планується обговорити питання запровадження єдиної прес-карти та можливість об'єднання з профспілкою «Медіафронт». Про це повідомляє прес-служба профспілки.

 

Загальні збори - щорічна зустріч членів столичної організації, на якій підбиваються підсумки року, переобираються керівні органи та планується робота на наступний рік.

 

Цього року до порядку денного зборів медіа-профспілки у Києві винесені такі питання:1) Звіт за рік (фінансовий і подієвий). 2) Розгляд питання щодо об'єднання профспілок НМПУ та "Медіафронт" (позиція Київської організації). 3) Перевибори комітету та голови Комітету, Ревізійної комісії та голови Ревкому. 4) Програма на наступний рік (фінансова та календарний план). 5) Питання єдиних прес-карт. 6) Різне, повідомляє прес-служба.

 

Наразі медіа-профспілка у Києві налічує 285 членів, які не мають боргів по внесках та, відповідно, мають право голосу. Тобто рішення зборів матимуть юридичну силу, якщо на них будуть присутні члени та делегати від принаймні 143 членів організації. Зустріч профспілковців відбудеться 1 грудня об 11-15 годині у кафе «Бабуїн» (Київ, вул. Петлюри, 10).

 

З усіх організаційних питань члени профспілки можуть звертатися до голови Оргкомітету зборів Андрія Яніцького за телефоном 0506959537 або поштою a.yanitskiy@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY