detector.media
05.09.2012 14:46
Анатолій Єрема вестиме тревел-шоу «На валізах» на каналі «Україна»
Анатолій Єрема вестиме тревел-шоу «На валізах» на каналі «Україна»
Реаліті про подорожі зняв продакшн «Телепро»

Телеканал «Україна» у новому сезоні запускає тревел-шоу «На валізах» виробництва продакшну «Телепро», що разом з каналом входить до складу «Медіа Групи Україна». Про це було оголошено на презентації нового сезону «України» 5 вересня.

 

«Щосуботи о 9:00 телеглядачі разом з героями програми зможуть відвідати різні країни світу та порівняти їх із подорожами мальовничими куточками України», - йдеться в презентації нового сезону. Проект спробує відповісти на запитання, де краще відпочивати - у рідній країні чи за кордоном.

 

«На валізах» - це власна розробка каналу, повідомив «Детектор медіа» головний виконавчий продюсер «України» Григорій Тичина.

 

Ведучим і продюсером проекту виступає Анатолій Єрема (на фото) - багаторічне обличчя і редактор програм каналу «1+1». За словами Григорія Тичини, «Телепро» залучив пана Єрему до співпраці близько двох місяців тому і він працює наразі тільки над одним проектом для «України».

 

Сам Анатолій Єрема уточнив «Детектор медіа», що «1+1» залишається його основним місцем роботи, де він є шеф-редактором реаліті «Міняю жінку».

 

Як писала «Детектор медіа», кастинг на реаліті «України» про подорожі було оголошено в липні. Тоді проект планувався під робочою назвою «Реальний відпочинок».

 

Програма стартує в ефірі у жовтні і виходитиме щосуботи о 9:00.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY