detector.media
02.07.2012 18:13
СТБ шукає сценаристів для ситкомів
Працюватимуть на постійній основі під керівництвом креативної групи з Павлом Кривчиком і Олексієм Поляковим

Телеканал СТБ запрошує до співпраці на постійній основі сценаристів у компанію з виробництва телепрограм, серіалів, ситкомів гумористичного спрямування. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

Сценаристи працюватимуть під керівництвом креативної групи, до складу якої входять Павло Кривчик і Олексій Поляков (працювали над серіалами «Вороніни», «Реальні пацани», а також розробляли і писали серіал «Вісімдесяті»). Творчий керівник компанії з написання сценаріїв та зйомок ситкомів - Дмитро Танкович.

 

«Наразі головною нашою метою є пошук талановитих сценаристів гумористичного жанру, які готові приступити до створення якісного телевізійного продукту, який буде затребуваний не тільки на українському ринку, але й за його межами, - поділився Дмитро Танкович. - Хотілося б відзначити, що ми шукаємо діючих сценаристів, а не аматорів, людей з досвідом написання цікавих робіт».

 

Щоб узяти участь у відборі, кандидатам необхідно заповнити анкету і виконати творче завдання та прикріпити його до анкети. За підсумками відбору з претендентів буде створена група, яка з 1 серпня почне свою підготовку на телеканалі СТБ. Пізніше з групи відберуть сценаристів у штат компанії.

 

Творче завдання для кандидатів:

- придумати свого комедійного героя, описати його характер і особливості (не більше 5-6 речень).

- написати гумористичну історію з цим героєм (обов'язково з використанням діалогів).

 

Формат гумористичної історії - не більше 2000 знаків з пробілами, шрифт Arial 12.

 

Нагадаємо, наприкінці травня телегрупа StarLightMedia створила окрему компанію з написання сценаріїв та зйомки ситкомів, яку очолив Дмитро Танкович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY