detector.media
29.05.2012 11:53
У Москві вчинено напад на радіожурналіста Сергія Асланяна
Сергій Асланян - у реанімації

У Москві скоєно замах на радіожурналіста Сергія Асланяна. Про це повідомляє радіостанція «Эхо Москвы», з якою раніше співпрацював потерпілий.

 

Його шпиталізовано з численними ножовими пораненнями, забоями і струсом мозку до НДІ ім. Скліфософського, де він перебуває в реанімації. У якому журналіст стані - не уточнюється.

 

За однією з версій, напад на Сергія Асланяна може бути пов'язаний з його професійною діяльністю, зокрема з провокаційними висловлюваннями про пророка Мухаммеда на радіо «Маяк», з приводу яких одна з мусульманських громад поскаржилася на журналіста до Генпрокуратури.

 

За інформацією прес-служби ГУ МВС Росії по місті Москві, напад на Сергія Асланяна було скоєно увечері 28 травня.

 

«28 травня близько 23:20 у службу "02" із заявою про здійснений щодо нього злочин звернувся 46-річний ведучий однієї зі столичних радіостанцій. Чоловік повідомив, що йому по омофону зателефонував невідомий громадянин, який під пристойним приводом попросив спуститися вниз. Як тільки заявник вийшов з під'їзду, невідомий вдарив його важким предметом по голові і наніс декілька непроникних ножових поранень у груди, шию і руку», - йдеться в повідомленні міліції.

 

За даним фактом порушено кримінальну справу, проводяться оперативно-слідчі дії, спрямовані на встановлення і затримання злочинця.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY