detector.media
19.04.2012 13:35
СТБ просуватиме «Україна має талант - 4» через Odnoklassniki.ua
Співпраця передбачає взаємну інтеграцію шоу та соціальної мережі

Соціальна мережа Odnoklassniki.ua, проект Mail.ru і телеканал СТБ співпрацюватимуть над четвертим сезоном талант-шоу «Україна має талант». Про це повідомляють прес-служби каналу та соціальної мережі.

 

У межах співпраці передбачається взаємна інтеграція телевізійного шоу та соціальної мережі. Зокрема,  на Odnoklassniki.ua з'явиться офіційна сторінка шоу з ексклюзивними матеріалами про учасників. У групі кожен охочий зможе висловити захоплення, підтримати учасника або дати пораду для підготовки до виступу. Найактивніші користувачі зможуть виграти квитки й побачити талант-шоу. Також на Odnoklassniki.ua кожен зможе прикріпити собі або учасникові шоу значок «Ти талант» або «Україна має талант!» чи купити футболку з символікою шоу.

 

У самому ж шоу використовуватимуться елементи рекламної концепції «Odnoklassniki.ua. Тут уся країна», а також 3D-анімація й візуалізація кнопки «Клас».

 

«Сьогодні digital-проекти займають повноцінне місце в маркетингових комунікаціях. Дедалі частіше під час планування кампаній, крім традиційних каналів - ТБ, ЗМІ, зовнішня реклама, BTL - задіюють такі інструменти, як сайти, соціальні мережі, банери, мобільні додатки тощо, - зазначає  Олександр Ізряднов, директор із маркетингу й стратегічних комунікацій бізнес-підрозділу соціальні мережі Mail.Ru Group. - Онлайн створює в споживача враження, що до продукту можна доторкнутися, послухати, що про нього говорять твої друзі. Однокласники допомагають за рахунок використання доступних і звичних соціальних інструментів глибоко залучати глядачів шоу до дії на сцені. Але для цього, звісно, потрібна глибока інтеграція рекламних механізмів».

 

За словами генерального директора СТБ Володимира Бородянського, така співпраця стане першим  експериментом каналу «з глибокої взаємної інтеграції проекту в соціальну мережу й соціальної мережі в масштабний  телевізійний проект». «Дуже цікаво подивитися на результати, я гадаю, вони будуть дуже успішними», - наголосив він.

 

«Детектор медіа»                

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY