detector.media
28.03.2012 18:58
У Києві знайдена мертвою керівник проекту «Моя правда» каналу СТБ
У Києві знайдена мертвою керівник проекту «Моя правда» каналу СТБ

28 березня вдень у Києві в орендованій квартирі знайдена мертвою 30-річна журналістка телеканалу СТБ. Про це повідомляє «Обком» з посиланням на УНІАН.

 

Як зазначається в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у м. Києві, сьогодні о 14.55 до чергової частини ГУМВС спецлінією «102» надійшла інформація, що в одній з квартир на вул. О. Теліги, 1-А у ванній кімнаті виявлено труп жінки.

 

За вказаною адресою одразу виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління та Шевченківського районного управління. На місці правоохоронці встановили, що загиблою є 30-річна журналістка одного з центральних телеканалів, яка проживала в орендованій квартирі.

 

Імені журналістки в міліції не називають.

 

За попередніми висновками судово-медичного експерта, видимих тілесних ушкоджень, які могли б спричинити смерть потерпілої, не виявлено. Тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточних причин смерті.

 

Наразі за цим фактом Шевченківським районним управлінням проводиться дослідча перевірка, з'ясовуються всі обставини смерті журналістки, за результатами яких буде прийнято рішення відповідно до чинного законодавства.

 

Джерела «Детектор медіа» на каналі повідомляють, що загибла працювала не в новинах, а в продакшні СТБ. За їхньою інформацією, йдеться про передчасну смерть.

 

У прес-службі СТБ повідомили: «Сьогодні нам стало відомо, що померла Ярослава Мацієвська, керівник проекту "Моя правда". Обставини смерті зараз з'ясовуються, ми очікуємо інформацію від правоохоронних органів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY