detector.media
08.09.2011 17:38
Тузов зніматиме кіно

Дмитро Тузов написав заяву про звільнення з ТОНІСа сьогодні, 8 вересня, й надалі планує зняти фільм про Об'єднані Арабські Емірати. Про це він розповів у коментарі «Детектор медіа».

 

За його словами рішення піти з каналу він прийняв через те, що на ТОНІСі вже третій місяць працює нова команда, і її формують нові керівники.

 

«Сказати чесно, на ТОНІСі часто змінювались команди, приходили нові керівники і все починалось спочатку: штатний розклад, співбесіди, робота з психологами, тестування на предмет професійної придатності, написання бюджетів, затвердження концепції. Летучки, наради - інколи зранку до ночі. Коли доходило власне до виробництва програм, народ вже був дещо втомлений і нервово перезбуджений. І ось, коли на каналі мають початись зміни і здійснитись мрії телепродюсерів про початок фінансування виробництва, закупівель продукції, обладнання, я мав вирішити для себе наступну дилему: починати все спочатку, або спробувати щось змінити в історії власного кохання до ТБ. Я обрав другий пункт», - сказав він.

 

Також він додав, що розлучення з ТОНІСом відбулося «спокійно, без істерики і биття посуду». Дмитро Тузов переконує, що на каналі за час його роботи не було цензури і він сподівається, що ця традиція об'єктивного мовлення буде збережена. «Відтепер - це відповідальність новопризначеного генерального директора Олександра Бутка й топ-менеджерів всіх ланок, нових журналістів та ведучих новин, які приходять на канал», - сказав пан Тузов.

 

Надалі пан Тузов планує знімати фільми. Завтра він летить до Об`єднаних Арабських Еміратів і зніматиме фільм про цю країну. Також улітку він проїхав всю Європу власним автомобілем і знімав подорож у HD. І тепер створюватиме фільм про наш континент.

 

«Для чого в Україні таке кіно? Знаєте, із своїх подорожей світом я збагнув, що можна повчитись чомусь корисному у будь-якої нації світу. І завжди у своїх фільмах чи програмах роблю певні, важливі, як на мене, акценти: наприклад, як індіанці Амазонії використовують нові енергозберігаючі технології. Чим людству може загрожувати винищення тропічних лісів (пряма аналогія з неконтрольованою вирубкою дерев під Києвом і по всій Україні, зокрема, лісового фонду - під котеджі «сильних світу сього»). Що саме грузини називають реформами. Крім того, хочу зробити програми про подорожі Україною», - розказав він.

 

Також Дмитро Тузов зазначив, що хоче й надалі вести прямі ефіри: «Тож чи це буде робота в продакшн-студії, чи на якомусь каналі - покаже майбутнє».

 

Свої останні роботи «Дорога на Ельдорадо» та «Невідома Грузія» пан Тузов розмістив на YouTube.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY