detector.media
25.05.2011 16:13
Оксана Матвейчук перейшла з AdPro до УМХ, Катерина Василенко - замість неї
Оксана Матвейчук перейшла з AdPro до УМХ, Катерина Василенко - замість неї

Катерина Василенко призначена директором digital-агентства AdPro, яке входить до комунікаційної групи Aegis Media/GMG. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Раніше Катерина займала посаду директора з нового бізнесу в Aegis Media/GMG, а AdPro очолювала Оксана Матвейчук. Пані Василенко приступить до своїх обов\'язків 1 червня.

 

«Оксана виконала поставлені перед нею завдання: була сформована сильна команда, розширений портфель послуг, агентство виведено на якісно новий рівень. Я впевнений, що Катерина Василенко на посту директора AdPro збереже існуючу динаміку росту і дасть новий імпульс подальшому розвитку агентства», - коментує кадрові зміни Олександр Гороховський, CEO Aegis Media/GMG.

 

За інформацією «Детектор медіа», Оксана Матвейчук переходить до Українського медіахолдингу. Піар-директор УМХ Даниїл Ваховський підтвердив цю інформацію. Найближчим часом він пообіцяв уточнити посаду пані Матвейчук.

 

Хто тепер залучатиме нових клієнтів до Aegis замість пані Василенко - Олександр Гороховський поки не анонсує.

 

Катерина Василенко зазначає, що отримана посада - новий крок у її професійному розвитку: «Останнім часом роль digital в медіа міксі значно посилилася, тому для меня ця посада, безумовно, є цікавою... В активах AdPro - багато складних проектів, і ми можемо запропонувати ринку комплексні і якісні digital-рішення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY