detector.media
11.11.2010 16:16
«Інтер» і «Квартал 95» не зніматимуть Yes, Minister, бо англійський «політичний» гумор важко адаптувати

«Інтер» і «Квартал-95» відмовились від виробництва серіалів за форматом Yes, Minister («Так, пане міністре») та його продовження Yes, Prime Minister («Так, пане прем'єр-міністре»). Про це ТК повідомили у прес-службі «Студії Квартал 95».

 

Як уже повідомляла ТК, наприкінці минулого року телеканал «Інтер» придбав у Бі-бі-сі ліцензію на виробництво цих проектів, які мали вийти в ефір навесні цього року. Цей проект телеканал мав розробляти спільно зі «Студією Квартал 95».

 

Як повідомили ТК у прес-службі студії, від розробки цих серіалів відмовились через те, що англійський політичний гумор не піддається адаптації і сам «серіал досить застарілий в плані драматургії».

 

«У цьому серіалі гумор направлений на англійську бюрократичну машину, яка складалася протягом багатьох віків. У наших українських реаліях постійно змінюється керівництво, і кожна людина, яка приходить до влади - приходить зі своєю командою. Саме тому адаптувати цей серіал в наші умови було б дуже важко. Простіше було б написати сценарій до нового серіалу, аніж адаптувати цей. Тому, на жаль, ми вирішили відмовитись від цього проекту», - йдеться у відповіді прес-служби.

 

Тетяна Войтенко, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY