detector.media
27.11.2009 18:35
Євген Іхельзон звільнився з газети «Сегодня»
Євген Іхельзон звільнився  з газети «Сегодня»

Після майже п'яти років співробітництва спеціальний кореспондент газети «Сегодня» Євген Іхельзон написав заяву про звільнення за згодою сторін.

 

Сьогодні, 27 листопада, останній день роботи журналіста у штаті редакції. Про це він повідомив у блозі на сайті «Української правди».  

 

У коментарях «Детектор медіа» своє рішення пан Іхельзон пояснив зміною поглядів на сферу діяльності. «Я довго думав про це і прийшов до висновку, що на даному етапі  не маю бажання працювати щодня в офісі. Жодних конфліктів з керівництвом у мене немає, все добре», - розповів спецкор.

 

Наразі він збирається залишити Україну на період виборів та поїхати до Індії. Щодо подальших планів остаточного рішення ще не має. Каже, що найімовірніше продовжить працювати дистанційно у сфері  медіа: «Журналістика мені цікава».

 

В «Сегодня» Євген Іхельзон працював протягом  чотирьох років та десяти місяців. Займав посади позаштатного кореспондента, кореспондента, редактора відділу новин. Останні півтора роки був спеціальним кореспондентом. За період  роботи у штаті редакції висвітлював чимало резонансних тем. Зокрема, грузино-осетинський конфлікт 2008 року, події у Чечні, політичні та  соціальні проблеми.

 

«Я думаю, це була чудова школа журналістики, в першу чергу. Це єдине місце, де можна було навчитися розумінню сучасних медіапроцесів. Також в мене лишилися теплі спогади про колектив. Але цей період слід закінчувати і переходити до наступного класу. Побачимо, як воно буде», - підсумовує пан Іхельзон.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY