detector.media
09.10.2009 12:04
Сергій Дойко змінив Володимира Фесенка у «P.S.День Сіті»
Сергій Дойко  змінив Володимира Фесенка у «P.S.День Сіті»

З жовтня на «Сіті» стартував новий сезон проекту «P.S.День Сіті» з новим ведучим Сергієм Дойком. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, раніше проект вів політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

 

Як сказала ТК шеф-редактор новин «Сіті» Людмила Король, пошуки нового ведучого розпочалися після того, як Володимир Фесенко вирішив залишити канал.

 

«Володимир Фесенко, який був ведучим програми "P.S. День-Сіті", залишив проект, оскільки щоденні  ефіри - це велике навантаження, яке потребує  значних витрат часу та сил на підготовку програми.  Основною діяльністю Володимира Фесенка був і залишається політичний консалтинг. Ми вдячні за співпрацю у створенні проекту "P.S. День-Сіті", який сьогодні виходить з іншим ведучим», - прокоментував Віталій Докаленко, генеральний директор телеканалу «Сіті».

 

Сергій Дойко - український журналіст, працював коментатором Всесвітньої служби радіомовлення України (ВСРУ), згодом політичним оглядачем на радіо «Ера», а також міжнародним кореспондентом каналів «Інтер» та НТН.

 

«P.S.День Сіті» свій формат не змінюватиме, програма як і раніше є студійним інтерв'ю про головну політичну подію дня.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано прес-службою «Сіті»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY