detector.media
22.07.2009 15:24
8-TV отримав ліцензію на мовлення

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня прийняла рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «8-ТБ» (канал 8-TV).

 

Стали також відомими імена власників телекомпанії. Ними виявилися Кучер Костянтин Антонович (50%) та ТОВ «Смарт транс груп» (50%). За інформацією ТК, канал пов'язаний з головою Національного космічного агентства України, творцем телеканалу «Інтер» Олександром Зінченком. Костянтин Кучер є почесним президентом групи компаній «Норіс». Саме він був партнером Олександра Зінченка у купівлі херсонського телеканалу «Віта».

 

Згідно з концепцією, канал планує мовити 24 години на добу, програми власного виробництва становитимуть 12 годин на добу (50%), національного виробництва - 18 годин на добу (75%).

 

Протягом доби інформаційно-аналітичні програми становитимуть 8 годин, культурно-мистецькі - 4 години, науково-просвітницькі - 4 години, розважальні - 4 години. Також в ефірі заплановано фільмопоказ.

 

Керівництво каналу: генеральний продюсер 8-TV Олексій Семенов (екс-генпродюсер НТН і «Фабрики зірок» на Новому каналі) і генеральний директор Лідія Пархоменко (екс-фіндиректор НТН).

 

Телекомпанія повинна сплатити ліцензійний збір у розмірі 82517 гривень. Канал має намір розпочати мовлення у січні 2010 року.

 

Альона Перепеляк, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY