detector.media
22.08.2008 17:42
Петро Порошенко купив 25% Радіо ONE
Фонд Петра Порошенка ВАТ «ЗНКІФ “Прайм ессетс кепітал”» (м. Київ) отримав дозвіл Антимонопольного комітету України на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ТРК “Пілот-Україна» (Радіо ONE). Про це повідомила прес-служба АМКУ. Ця угода забезпечує покупцеві перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства.
 
Як відомо, єдиним акціонером ВАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд “Прайм ессетс кепітал”» є Петро Порошенко, голова ради Національного банку України. Статутний капітал фонду становить 10,375 млн грн. Керує ним ТОВ «Компанія з управління активами “Ай Кью Технолоджи”».
 
Радіо ONE є частиною «Українського медіахолдингу» (УМХ), веде мовлення на 15 міст України. АМКУ повідомляє, що ідеться про коригування структури власності компанії, що мовить лише на чотирьох частотах – Київ, Одеса, Львів та Миколаїв.
 
Це вже не перша угода на медіаринку між Петром Порошенком та «УМХ»: минулого року Порошенко та холдинг Бориса Ложкіна стали партнерами по найбільшій радіомережі в Україні – «Радіо 5».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY