detector.media
20.09.2007 17:46
Сайт СМЕ оприлюднив дані про власність Ігоря Коломойського

На сайті компанії Central European Media Enterprises Ltd на сторінці з переліком членів ради директорів компанії з’явилась інформація про Ігоря Коломойського, який, як уже повідомляла «ТК», є власником 3% акцій CME. 

 

У довідці Ігор Коломойський позиціонується як «видатний міжнародний бізнесмен із різноманітними промисловими інтересами як в СНД, так і в світі; власник контрольного пакету і член наглядової ради «Приватбанку», одного з найбільших українських банків; мажоритарний акціонер і член наглядової ради «Укрнафти», найбільшої української нафто- та газовидобувної компанії з показником ринкової капіталізації $ 3.6 млрд». 

 

Про медіавласність Ігоря Коломойського ніякої офіційної інформації на сайті СМЕ немає. 

 

Американська компанія Central European Media Enterprises Ltd. володіє низкою каналів у країнах Центральної і Східної Європи:  Хорватії (Nova TV), Чехії (TV Nova, Galaxie Sport), Румунія  (PRO TV, PRO TV International, Acasa, PRO Cinema і Sport.ro), Словаччині (Markíza, Galaxie Sport), Словенії (POP TV, Kanal A).  В Україні СМЕ володіє 60% каналу «1+1» та контрольним пакетом акцій ТОВ «Гравіс» (канали «Кіно» і «Сіті»).  

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY