detector.media
23.06.2018 10:50
Ведучий та активіст Віталій Устименко заявив, що йому надали державну охорону
Ведучий та активіст Віталій Устименко заявив, що йому надали державну охорону
Коаліція РПР ще 5 червня звернулася до Національної поліції України з вимогою забезпечити особисту охорону Віталію Устименку у зв’язку з загрозою його життю та здоров’ю, а також швидке, повне та неупереджене розслідування факту вчинення нападу на нього.

Ведучий та активіст Віталій Устименко заявив, що йому надали державну охорону. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook 22 червня.

«Через два тижні після замаху мені надано державну охорону», - написав він.

У коментарях до допису Устименко уточнив, що його охоронятиме Батальйон особливого призначення нацполіції. Скільки часу триватиме охорона, він не відповів.

Нагадаємо, 5 червня 2018 року в Одесі біля філії Національної суспільної телерадіокомпанії України двоє невідомих напали з ножем на громадського активіста, лідера місцевого осередку «Автомайдану», ведучого програми «Тема дня» Віталія Устименка. Він отримав ножове поранення стегна та потрапив до лікарні.

Коаліція РПР 5 червня звернулася до Національної поліції України з вимогою забезпечити особисту охорону Віталію Устименку у зв’язку з загрозою його життю та здоров’ю, а також швидке, повне та неупереджене розслідування факту вчинення нападу на нього.

Того ж дня поліція оприлюднила фото підозрюваних у нападі на Віталія Устименка.

18 червня редактор херсонського видання «Мост» Сергій Нікітенко повідомив, що його побили ті самі чоловіки, які 5 червня в Одесі напали з ножем на ведучого програми «Тема дня» та активіста Віталія Устименка.

Фото: Facebook Віталія Устименка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY